Ksenia

Kategori: På resande fot

Go Hardwell or go home

Backstage med Hardwell!

Såhär kul hade jag då jag var i Stockholm förra helgen och träffade Hardwell! Jo, det var så att min bästavän Rebecka vann två backstage pass till Lights Festival som hölls på Annexet i Stockholm 11 februari, så vi åkte dit! Jag körde både dit och hem och var därför nykter hela kvällen, men attans vad roligt vi hade ändå! Det såg lite tråkigt och tomt ut på folk då vi först kom dit. Men ju större DJs det var som kom upp på scen och ju senare det blev så fylldes dansgolvet snabbt. 

Sedan var det dags att träffa Hardwell! Gissa om jag och Becka var nervösa, haha. Som tur var det 4 personer till som skulle backstage, så det slapp bli så awkward. Vi tog lite bilder, snackade lite och jäklar vad glada vi var! Att få stå med en av världens största DJs händer inte varje dag! Vi dansade och njöt resten och kvällen och vid midnatt åkte vi hem igen. 

Jag kan inget annat än att älska festivaler och ställen där människor samlas för att dela lycka och glädje. LIVET! I maj åker jag tillsammans med Becka till Amsterdam och ser vår absolut största idol. Berättar om det vid ett senare tillfälle! 

Upp