Ksenia

Kategori: Träning och hälsa

Miniband workout

Två bilder från igår! 

Godmorgon! Ligger i sängen och sträcker lite på mig. Körde riktigt sköna biceps övningar på gymmet igår, så kan knappt röra armarna idag, haha! Avslutade med några ben och rump övningar med ett miniband, det var nytt men riktigt kul faktiskt! Käkade en riktigt god frukost igår också. Tror jag är besatt av dessa pannkakor alltså... Fast igår gjorde jag plättar av havregryn och kvarg bland annat, och så hade jag lite yoghurt på sidan! Ska ta mig upp från sängen och göra någon god frukost nu också tänkte jag. 

Lite senare gör jag en ordentlig förändring på mig själv! Spännande...

Zumba

Throwback till en svettig dag på gymmet

Hej på er! Jag lever, har bara haft väldigt långa och intensiva dagar på jobbet och är nu äntligen ledig i två dagar. Har legat i sängen hela dagen verkligen, men det är mitt sett att njuta av ledigheten, haha. Men så skönt ska vi inte ha det! Om några minuter hämtar Amelia mig och sedan sticker vi iväg på ett zumba pass! Ska bli så jäkla skoj. Tror att jag testade det någon gång för många år sedan, och har velat testa på det fler gånger. Så det ska bli jättekul! Hoppas på att få svettas något så otroligt. Får se om jag svänger förbi gymmet efter också och få min rygg att jobba lite, om jag orkar det förstås. 

Hoppas att ni alla får en fin kväll! 

Valentine's day

Glad, trött och osminkad tjej på gymmet idag!

Hej på er och glad alla hjärtans dag! 

Idag började jag dagen med att gå till gymmet. Skönt att vara där så tidigt då det är tomt. Fick till ett relativt bra rygg och biceps pass! Därefter gick jag en snabb runda på stan och köpte bland annat en fin morgonrock, ni vet en sån där svart rock i silke, hur fin som helst! När jag kom hem tor jag en dusch, åt lite mat och nu ligger jag och slappar i sängen och väntar på att mannen ska komma hem. Får se om vi hittar på någonting mysigt ikväll eller om vi bara stannar hemma och käkar någonting gott! 

Hoppas att ni får massvis med kärlek och en fortsatt underbar dag! 

Upp